Veelgestelde vragen

Bestellen

Hoe verloopt de bestelling?

Na het plaatsen en betalen van een bestelling, wordt de order door ons voltooid. Indien deze op een werkdag voor 16:00 uur voltooid is, dan wordt de set inclusief accessoires meestal dezelfde dag nog verzonden. Je zult deze set de volgende werkdag in huis hebben, soms een dag later. Je wordt hiervan op de hoogte gebracht.

Bestellingen naar België duren gemiddeld 1-3 werkdagen langer.

Hoe kan ik USLights bestellen?

Eenvoudig via deze website. Klik hier om een set aan je winkelwagen toe te voegen en rond daarna je bestelling af. Op de volgende pagina zullen je adresgegevens worden gevraagd en kun je een betaalmethode kiezen. Na de betaling is de order volledig en wordt deze gereedgemaakt.

Ik heb geen iDeal, kan ik dan toch een bestelling plaatsen?

Zeker! Je kunt bij ons ook betalen met PayPal, MisterCash (België), SofortBanking (DirectEbanking) en uiteraard kun je ook kiezen voor ‘Bankoverschrijving’. Je ontvangt dan onze bankgegevens en kunt de betaling doorvoeren wanneer het jou uitkomt. De bestelling wordt voltooid zodra de betaling is ontvangen.

Ik wil mijn bestelling annuleren / retourneren. Wat nu?

Neem voor deze zaken even contact met mij op via info@uslights.nl en dan lossen we het samen op. Ik kom altijd erg snel bij je terug!

Verzending

Wat kost verzenden?

Verzending binnen Nederland kost slechts 3,95.
Verzending naar België kost 7,95.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling in huis heb?

Binnen Nederland binnen 2 werkdagen in huis.

Bestellingen naar België duren gemiddeld 1-3 werkdagen langer.

Installatie

Welke aansluitmaterialen kan ik gebruiken?

Bekijk alle producten voor ons aanbod in relais, schakelaars en schuifstekkers. Gebruik degelijke materialen, geen scotchblokjes of kroonsteentjes.

Hoeveel knipperlichten kan ik aansluiten?

Per set ontvang je twee modules, welke ieder 1 knipperlicht kunnen aansturen. Let dus op bij auto’s met dubbele knipperlichten, een dubbele set is dan vereist. Het is ook niet mogelijk om je knipperlichten rondom mee te laten branden. De modules kunnen maximaal 30 watt aan verlichting aansturen (en je voorste knipperlicht is 21 watt).

Werkt dit ook op mijn auto?

USLights is universeel geschikt voor nagenoeg alle auto’s.

Zijn je knipperlichten LED’s, dan zijn deze vaak niet te dimmen en zal het niet werken, voor alle andere auto’s werkt het dus wel.

Hoe kan ik de lichtsterkte instellen?

Zie de pagina ‘Lichtsterkte instellen’ voor het antwoord op deze vraag.

Ik heb geen CANbus, maar wel lichtencontrole. Wat nu?

Bij bijvoorbeeld BMW komt het ook bij oudere modellen voor dat er lichtencontrole aanwezig is. Deze merkt op als er een lampje defect is en geeft je hiervan een waarschuwing. Door het installeren van USLights kan deze waarschuwing ook worden weergegeven. Maar gelukkig is dit eenvoudig op te lossen door onze installatiehandleiding voor CANbus te volgen.

Waarom is het belangrijk of ik CANbus heb?

Gerelateerd aan CANbus is dat er altijd een lichtencontrole aanwezig is in auto’s met CANbus. Dat wil zeggen dat de auto merkt dat USLights is geïnstalleerd. Je kunt dan een melding krijgen op je dashboard dat er een lampje defect is. Gelukkig is dit eenvoudig te voorkomen door de USLights op de juiste manier aan te sluiten, zie daarvoor onze installatiehandleiding.

Wat is CANbus?

CANbus is een techniek die in je auto verwerkt kan zijn. Vooral nieuwere auto’s hebben dit. Het beschrijft de manier hoe alle elektronische onderdelen van de auto met elkaar praten. Vroeger was er niet veel meer dan een bundel draadjes waarop soms 12 volt stond, en soms niet. Vergelijk CANbus met een USB-aansluiting, digitale communicatie van het ene onderdeel naar het andere.

Contact

Hoe kan ik jullie het snelste bereiken?

Je kunt ons snel en direct bereiken door een e-mail naar info@uslights.nl te sturen. Wij doen ons uiterste best om binnen het uur bij je terug te komen, maar nog vaker krijg je al direct een antwoord.

Kan ik jullie ook bellen?

Kort gezegd, Nee, dat kan niet. USLights is een uit de hand gelopen hobby en om dit te kunnen blijven doen heb ik gewoon een baan. Gelukkig staat die baan me wel toe snel op je mails te reageren en alle vragen snel en helder op te lossen. Ook die garantie krijg je van me!

Garantie

Krijg ik garantie?

Maar natuurlijk. Wij staan achter ons product en daar profiteer jij van. Niet alleen garanderen wij een feilloos werkend product middels de standaard fabrieksgarantie, maar daarnaast garanderen we ook dat jij er tevreden mee bent middels onze tevredenheidsgarantie. Heb je onverhoopt toch spijt van je aankoop? Stuur ons een mailtje en wij lossen het op!